همه چیز در مورد لمینت دندان
لمینت دندان رایج ترین و درخواستی ترین درمان ترمیمی و زیبایی در دندانپزشکی امروزی است. بر اساس بررسی ها، آگاهی مردم از این پروتزها از سال 2015 تا 2022 نزدیک به 70 درصد افزایش یافته و همچنان در حال افزایش است. این بدان معناست که قرار است برای سالیان متمادی از لمینت ها برای اصلاح لبخند بیشتر در سراسر جهان و به خصوص کشور ما استفاده شود. در این مقاله هر آنچه که باید در مورد این پروتزهای زیبا بدانید را برای شما شرح داده ایم.
لمینت دندان چیست؟
لمینت دندان یکی از رایج ترین روش های زیباسازی دندان است. هنگام انجام آن، دندان ها پوسته نازک خاصی می پوشند و ظاهر هر یک از آن ها تغییر می کند و از نظر رنگ، اندازه و طول زیباتر می شود. این روش علاوه بر ایجاد زیباترین طرح لبخند، استحکام و قدرت دندان ها را نیز افزایش می دهد. بنابراین، با نصب این لایه نازک و زیبا، اساساً با یک شلیک دو نفر را میکشید. از زیبایی دندان های خود لذت خواهید برد و از استحکام آن ها آسوده خاطر خواهید شد.
لمینت ها در اصل گروهی از روکش های دندانی هستند. روکش خود لایه یا پوششی هم رنگ با دندان است که به سطح دندان چسبیده است. روکش ها دو دسته هستند، دسته اول همان لمینت هایی هستند که در این صفحه در مورد آنها نوشته ایم و دسته دیگر ونیرهای کامپوزیت هستند.
کاربرد لمینت دندان چیست؟
به طور کلی دندانپزشکان از لمینت ها برای زیباسازی طرح لبخند استفاده می کنند. در واقع زمانی که دندان بنا به دلایلی شکل و رنگ مناسبی ندارد، می توان با کمک روکش هایی مانند لمینت دندان، عیوب را پنهان کرد یا شکل زیباتری به دندان داد. با این حال، در لیست زیر می توانید دریابید که کاربرد لمینت دندان برای چه عیوب دندانی استفاده می شود:
تغییر رنگ دندان به گونه ای که با هیچ روش دیگری رفع نشود
پر کردن دندان. اگر نخواهیم آن را با ونیر کامپوزیت یا باندینگ دندان ترمیم کنیم
شکستگی های دندان
ترک های دندانی
کوتاهی یک یا چند دندان در طرح لبخند
کج شدن خفیف دندان های جلو
لازم به ذکر است موارد ذکر شده مهمترین کاربرد لمینت دندان برای بهبود ظاهر دندان های جلو و عقب در طرح لبخند می باشد. این روکش ها هرگز برای زیبایی دندان های خلفی استفاده نمی شوند زیرا در هنگام لبخند زدن اصلا قابل رویت نیستند.
انواع لمینت دندان چیست؟
ما واقعاً چیزی به نام لمینت دندان نداریم، زیرا آنها نوعی پوسته نازک هستند و خود به عنوان روکش دندان طبقه بندی می شوند. با این حال، بر اساس اینکه از چه نوع ماده ای ساخته شده اند یا چقدر ضخیم هستند، ممکن است نام هایی بر روی آنها گذاشته شده باشد. مثلاً لمینت های معمولی داریم که ضخامت آنها 0.5 تا 0.7 میلی متر است و از طرفی نورهایی داریم که بسیار نازک هستند و به آنها لمینت های برش نخورده می گویند. در ادامه در مورد هر کدام بیشتر خواهید خواند.
برچسب: ،