چه چیزی می تواند باعث سرگیجه یا غش شود؟
کاهش ناگهانی جریان خون در سر می تواند باعث سرگیجه یا ضعف در فرد شود. مواردی که خون را از سر خارج می کند عبارتند از:
تغییر سریع وضعیت (مانند ایستادن سریع)
نخوردن
ایستادن بدون حرکت برای مدت طولانی
دوش آب گرم (زیرا خون از سر دور می شود تا پوست را خنک کند)
تب یا بیماری
کم خونی (نبود گلبول های قرمز حامل اکسیژن کافی در بدن)
کم آبی بدن (کمبود آب در بدن)
آریتمی (ضربان غیرطبیعی سریع، آهسته یا نامنظم قلب) یا سایر نقص های قلبی
علائم سرگیجه یا غش چیست؟
سرگیجه احساس سبکی سر است. غش از دست دادن هوشیاری است. هر دو همچنین می توانند باعث سردرد خفیف، احساس حالت تهوع یا "تحریک" و سردرگمی یا سردرگمی شوند. برای کودکی که غش کرده است، انقباضات یا تکان های کوچک ماهیچه ای بسیار طبیعی است. با این حال، اینها با تشنج متفاوت هستند زیرا بسیار کوتاه هستند و در گروههای عضلانی مختلف هستند. در بیشتر موارد، کودک شما به خودی خود هوشیاری خود را به دست می آورد و نباید بیش از چند دقیقه از رویداد مشکلی پایدار داشته باشد. اگر فرزندتان علائم دائمی داشت به پزشک مراجعه کنید.برای ارتباط با دکتر درمان سرگیجه در تهران اینجا کلیک کنید.
سرگیجه و غش چگونه تشخیص داده می شود؟
ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی فرزند شما را معاینه می کند و در مورد علائم و سلامت کلی او می پرسد. احتمالاً از کودک شما سؤال می شود که آیا سبک سر است یا احساس چرخش دارد (به نام سرگیجه). ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی همچنین می پرسد که آیا سایر اعضای خانواده سابقه احساس سبکی سر یا غش دارند یا خیر. ارائهدهنده مراقبتهای بهداشتی همچنین ممکن است آزمایشهایی را برای رد برخی علل سرگیجه یا غش تجویز کند. این آزمایش ها ممکن است بررسی کنند:
فشار خون
ضربان قلب
ریتم قلب (از طریق نوار قلب یا اکوکاردیوگرافی)
خون (برای بررسی کم خونی یا سایر شرایط)
سرگیجه و غش چگونه درمان می شود؟
اگر علت اصلی سرگیجه یافت شود، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی فرزندتان درباره درمان با شما صحبت خواهد کرد. در غیر این صورت، می توانید با تسکین علائم کودک خود به او کمک کنید. اگر کودک شما احساس سرگیجه می کند:
از فرزندتان بخواهید فورا بنشیند یا دراز بکشد. در صورت نشستن، از کودک بخواهید سر خود را بین زانوها قرار دهد. این به هدایت خون به داخل سر کمک می کند.
اگر کودک شما غش کرده است:
او را روی یک سطح صاف دراز بکشید.
با استفاده از بالش یا اشیاء دیگر، پاهای کودک را بالاتر از سطح قلب قرار دهید.
پس از بیدار شدن فرزندتان، به او نوشیدنی مانند آب پرتقال بدهید تا هیدراتاسیون و قند خون را افزایش دهد.
اگر علائم کودک شما با این اقدامات ساده برطرف نشد، با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی کودک خود تماس بگیرید. گاهی اوقات کودکان نیاز به درمان با مایعات داخل وریدی (IV) دارند.
برچسب: ،